Global GAP Chain of Custody

Rosa Plaza is Global GAP Chain of Custody gecertificeerd

Sinds dit jaar zijn er een aantal klanten die alleen nog maar Global GAP gecertificeerde bloemen mogen gebruiken. Onze kwekerij is al langer Global GAP gecertificeerd. Maar in deze keten is het vereist dat alle partijen tussen kweker en consument ook gecertificeerd dienen te zijn met Global GAP Chain of Custody. Dit keurmerk garandeert dat alle bloemen die wij als Global GAP verkopen ook bij Global GAP kwekers vandaan komen. In onze keten is deze Chain of Custody noodzakelijk omdat ons Nederlandse bedrijf onze in Ethiopië geproduceerde bloemen verhandeld.

Sinds januari zijn wij Global GAP Chain of Custody gecertificeerd. In deze audit was vooral tracking en tracing van belang. Onze bloemen zijn herleidbaar naar onze kwekerij door middel van ons Global GAP nummer op de verpakkingen. Met dit nummer kan de consument op www.GGN.org ons profiel opzoeken en meer over onze bloemen te weten komen.

Heeft u ook interesse in Global GAP gecertificeerde bloemen? Of wilt u meer weten over Chain of Custody? Neem dan contact met ons op.

« Terug naar overzicht